Kerstblog

Kerstblog

Lieve allemaal

Of het nu dit jaar is of een ander, kerst is altijd bijzonder. In deze periode is er net iets meer vreugde en liefde te vinden in de mensen en dingen om je heen. Gelukkig sijpelt het overal de wereld in. En hoe dan ook, diep van binnen weet je dat het je deugd doet, dat extra beetje liefde. Dus nodig ik je uit om even rustig te gaan zitten in de stilte van het seizoen. Om je liefdevolle hart te openen en je liefde te delen.

Daarom doe ik een warme oproep aan iedereen. Wil je samen maar toch vanuit je eigen omgeving nog wat meer liefde de wereld insturen naar alles en iedereen, naar Gaia of nog verder? Dan heb ik een vrijblijvend voorstel! Op kerstdag om 10u30 doe ik een korte meditatie om liefde te delen. Doe je mee op hetzelfde tijdstip? Samen is altijd fijner en heeft meer impact.

Iedereen kan meedoen. Ben je gewoon om te mediteren? Doe het dan op jou manier maar vind de pure liefde in jezelf, vergroot deze en laat het dan de wereld instromen. Naar de ruimte waarin je zit, je woning, je buurt, enz. Kom daarna terug bij jezelf en sluit eventueel af zoals beneden aangegeven.

Weet je nog niet zo goed hieraan te beginnen maar wil je wel graag meedoen? Wel, dan volgt hier een leidraad. Je zoekt een rustig plekje, zet je comfortabel. Sluit je ogen als je dat prettig vindt. In gedachten verbind jij je met moeder Aarde op je eigen manier.  Ga met je aandacht naar je hart(chakra). Ervaar op je unieke wijze de plek bij jezelf die gevuld is met pure liefde. Die is er altijd, ook al lijkt het voor jou misschien zo niet. Ze is er, denk er maar gewoon aan dat is al voldoende, pure liefde. Stel je voor dat deze plek steeds groter wordt zodat je ze kan delen. Laat maar stromen, doorheen jezelf, naar de kamer waarin je zit, je woning, de buurt, België, Europa, de wereld, moeder Aarde, Gaia... Wanneer het voor jou voldoende voelt dan rond je af.  Dat hoeft helemaal niet lang te zijn, zolang jij je er goed mee voelt, enkele minuutjes is voldoende. Je gaat met je gedachten terug naar die liefdevolle plek in jezelf en geniet van het fijne gevoel. Geniet terwijl je je voeten beweegt... wat met je benen wiebelt... je vingers en handen beweegt... je schouders beweegt... je rug rekt...wrijf je handen warm tegen elkaar en leg ze als kommetjes met de handpalmen over je ogen... open je ogen... spreid je vingers een beetje, en nog wat meer... breng je handen tegen mekaar voor je borst en zeg dank je, namasté...geniet van een liefdevolle kerst...

 

Ik wens je fijne feestdagen

Geniet van elkaar en op naar een nieuw jaar

Dat mag je zelf geweldig maken, laat je niet door allerlei toestanden raken

Geniet groots van de kleine dingen, deze laten je hart het meest zingen

Alvast het beste gewenst voor het komende jaar en zorg ondertussen

goed voor jezelf en mekaar

Kerstgroet, Nadia

 

ReNa for healTH

ReNa - Nadia Remans

Houterstraat 109

3620 Gellik

0468 53 73 33

info@praktijkrena.be

www.praktijkrena.be