Welkom bij gezondheidspraktijk ReNa voor complementaire therapie en FKC-hulpverlener

Hallo, fijn je hier te ontmoeten...

 

Centrum ReNa for healTH is een plek waar er ruimte is om te helen op een manier die goed voor je voelt. Door op een holistische wijze te werken komen je hoofd, je hart, je buik en alle delen van jezelf in balans. Je bewust worden van wat er zich in je binnenste en rondom je afspeelt zorgt voor bewust Zijn wie je bent. Een liefdevol iemand en helemaal oké!

Met je grootse dromen die gezien en gehoord willen worden. Je zielsverlangens exploreren en inpassen in je leven, daar is hier volop ruimte voor. Stap voor stap groeien, je mogelijkheden en talenten ontdekken zodat jij vanuit JeZelf het leven kan beleven en kan bijdragen aan het grotere geheel. Helemaal jezelf zijn. Wat een zalig gevoel is dat!

Doorheen het leven ontstaan er naast mooie momenten en ervaringen ook momenten waarin je jezelf en je talenten niet de ruimte geeft of je best wat liefdevoller voor jezelf mag zijn. Dat zijn soms heuse uitdagingen die je uitnodigen om onbewuste verdedigingsmechanismen, patronen en alles wat er in de weg zit wat nader te bekijken. Op een milde manier naar jezelf durven kijken is gemakkelijker met twee. Er wordt helder wat er nu in de weg zit, wat eronder verscholen zit, hoe dat komt en wat je hieraan veranderen kan. Samen lukt dat! Laagje voor laagje wordt afgerold,  zodat jij je ware Zelf ontwikkelen kan. Talenten ontplooien zich dan als vanzelf en je ervaart dat hoog sensitiviteit bedoeld is als talent om de mooiste dingen te creëren. Het is zalig om vanuit jezelf samen met je talenten mee te stromen met de flow van het leven, met volle teugen te genieten van wat jij hier neerzet op deze mooie planeet.

 

Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible' 

                                                                                                                                                                                                                                                              Audrey Hepburn

 

En op deze mooie planeet droomde ik jaren van een centrum waarin ik al mijn passie en talenten kwijt kon. Om vanuit mezelf en mijn zielsverlangens puur en in een natuurlijke flow te creëren wat nodig is om te helen en te transformeren. 

Centrum ReNa for healTH is een centrum voor coaching/therapie, FKC, healing, workshops, opleiding en bezielde activiteiten. Waar je ook aan deelneemt er is steeds aandacht voor je fysieke, je mentale, je emotionele en je energetische delen. Het is een plek waar je warm welkom bent! Een plek waar zowel jij als ik kunnen groeien. Een veilige plek waar tijd en ruimte voor je is, waar je gezien en gehoord wordt. Waar oude balast liefdevol geheeld wordt zodat je weer verder kan op je pad, herboren... dat is wat ReNa in het Grieks betekent... herboren.  

Voor mijn gevoel kon het niet anders dan dat het logo voor ReNa een vlinder zou zijn.  Elke vlinder start als rups en het verpoppen kost best wat moeite en tijd om dan uiteindelijk te transformeren naar het schitterende wezen dat al die tijd reeds aanwezig was. Als je naar deze vlinder kijkt dan ervaar je, zie of voel je mogelijks een helper, iemand die je gidst.

                                                                                                           

Met centrum ReNa for healTH begeleid ik je van rups naar vlinder doorheen je groeiproces, we werken samen aan de verbetering van je gezondheid op alle vlakken en het bereiken van je doel/missie. Er is er maar één zoals jij dus gaan we in verbinding met elkaar aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak. Benieuwd? Neem dan een kijkje bij sessie.

Iedereen kent perioden in het leven dat het minder goed gaat. ReNa begeleidt je doorheen je proces. We werken samen aan de verbetering van je gezondheid en  het bereiken van je doel