Welkom bij gezondheidspraktijk ReNa voor complementaire therapie en FKC-hulpverlener

Welkom bij ReNa

 

ReNa is niet enkel een samenvoegsel van mijn naam en voornaam, Remans Nadia, het is ook een Griekse meisjesnaam met als betekenis herboren. Het is mijn missie om je te helpen bewust te zijn van je authenticiteit, wie je in wezen werkelijk bent met al jouw talenten en mogelijkheden. Ontdaan van wat niet meer bij je past zodat je jezelf verder kan ontplooien. Je voelt je herboren en vol vertrouwen kan jij je eigen weg gaan. Graag stap ik een eindje met je mee. 

 

Voor het logo heb ik een vlinder gekozen omdat een vlinder een persoonlijk proces  weerspiegelt. Een vlinder start als rups en het verpoppen kost moeite om dan uiteindelijk te transformeren naar een schitterend wezen. Net als bij een vlinder zal jouw proces niet steeds eenvoudig zijn maar zeker wel de moeite waard. Door de abstracte vorm van het logo kan je de vlinder ook zien als een helper, iemand die je gidst. Jij doet jouw deel en ik sta je bij totdat jij weer verder kan op eigen kracht. Je staat er niet alleen voor, ik help je graag.     

                                                                                                           

Iedereen kent perioden in het leven dat het minder goed gaat. Dat je het gevoel hebt niet verder te geraken. Dat je hoofd vol zit en je maar rondjes blijft draaien. Je zit niet lekker in je vel of er mist iets in je leven maar je weet niet waardoor dat komt. Je hebt fysieke klachten of bent misschien wel ziek. Je wilt je leven zin geven door je zielsmissie te volgen. Je doel bereiken en hiervoor de nodige tools en talenten ontwikkelen, een nieuwe start maken en de sprong wagen...

 

ReNa begeleidt je doorheen je proces, we werken samen aan de verbetering van je gezondheid en het bereiken van je doel. Uitgaande van je klachten en vragen wordt er gewerkt aan een stevig fundament. Goed gegrond zodat je kan groeien in bewustzijn en stappen zetten op je pad. In vertrouwen en verbinding de nodige levensveranderingen aangaan. Dit bereiken we door een persoonlijk plan van aanpak. Volledig op je afgestemd en met je meegroeiend. Benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan een kijkje bij consult.

 

Iedereen kent perioden in het leven dat het minder goed gaat. ReNa begeleidt je doorheen je proces. We werken samen aan de verbetering van je gezondheid en  het bereiken van je doel