Welkom bij gezondheidspraktijk ReNa voor complementaire therapie en FKC-hulpverlener

Hallo, fijn je hier te ontmoeten...

 

ReNa betekent herboren en geeft iets bijzonders aan het samenvoegsel van mijn naam en voornaam, Remans Nadia.  Mijn missie is je helpen bewust te zijn van je authenticiteit, wie je in wezen werkelijk bent met al jouw talenten en mogelijkheden. Ontdaan van wat niet meer bij je past, zodat je jezelf verder kan ont-wikkelen waardoor je helemaal herboren en vol vertrouwen  je unieke weg gaat. Hiervoor gaan we samen op pad om elk aspect in je leven aan te pakken zodat je krachtig maar liefdevol je leven leeft.

 

Voor mijn gevoel kon het niet anders dan dat het logo voor ReNa een vlinder zou zijn.  Elke vlinder start als rups en het verpoppen kost best wat moeite en tijd om dan uiteindelijk te transformeren naar het schitterende wezen dat al die tijd reeds aanwezig was. Als je naar deze vlinder kijkt dan ervaar je, zie of voel je mogelijks een helper, iemand die je gidst.

                                                                                                           

ReNa begeleidt je van rups naar vlinder doorheen je groeiproces, we werken samen aan de verbetering van je gezondheid op alle vlakken en het bereiken van je doel. Er is er maar één zoals jij dus gaan we in verbinding met elkaar aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak totdat jij je weer her-innert dat je al  heel bent. Benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan een kijkje bij sessie.

 

Iedereen kent perioden in het leven dat het minder goed gaat. ReNa begeleidt je doorheen je proces. We werken samen aan de verbetering van je gezondheid en  het bereiken van je doel