Fijn dat je meer wilt weten waar mijn hart naar uit gaat...

 

ReNa for healTH is een centrum voor coaching, begeleiding en therapie. Hiervoor maak ik gebruik van traditioneel coachen, intuïtief coachen waarbij ik me laat gidsen en coachen met FKC. Centrum ReNa for healTH is een plek waar er ruimte is om te helen op een manier die goed voor je voelt. Door op een holistische en complementaire wijze te werken komen je hoofd, je hart, je buik en alle delen van jezelf in balans. Zo ontstaat er rust en ruimte om te zijn wie je werkelijk bent.

 En toen werd de rups een vlinder

 

 

Lichaamswerk, persoonlijke en intuïtieve ontplooiing, energetisch werk en spiritualiteit vormen een natuurlijk onderdeel van de sessies.  Ze lopen dus ook als een rode draad doorheen het coachen, begeleiden, behandelingen, heling, workshops en bezielde activiteiten. Steeds vanuit een krachtige gronding. Waar je ook aan deelneemt er is steeds aandacht voor je fysieke, je mentale, je emotionele, je spirituele en je energetische delen.

Want doorheen het leven ontstaan er naast mooie momenten en ervaringen ook momenten waarin je jezelf en je talenten niet de ruimte geeft of je best wat liefdevoller voor jezelf mag zijn. Dat zijn soms heuse uitdagingen die je uitnodigen om onbewuste verdedigingsmechanismen, patronen en alles wat er in de weg zit wat nader te bekijken. Op een milde manier naar jezelf durven kijken is gemakkelijker met twee. Er wordt helder wat er nu in de weg zit, wat eronder verscholen zit, hoe dat komt en hoe we dat kunnen aanpakken. Ja, 'we', jij en ik. ReNa en ik staan je bij  met elke hulpvraag maar jij bent degene die het gaat doen, dat is jouw verantwoordelijkheid. Samen lukt dat! Laagje voor laagje wordt afgerold,  zodat jij je ware Zelf ontwikkelen kan. Talenten ontplooien zich dan als vanzelf en je ervaart dat hoog sensitiviteit bedoeld is als talent om de mooiste dingen te creëren. Het is zalig om vanuit jezelf samen met je talenten mee te stromen met de flow van het leven en met volle teugen te genieten van wat jij hier neerzet op deze mooie planeet.

Met ReNa for healTH begeleid ik je van rups naar vlinder doorheen je groeiproces, we werken samen aan de verbetering van je gezondheid op alle vlakken, het ontdekken en leren inzetten van je talenten en het bereiken van je doel/missie. Er is er maar één zoals jij dus gaan we in verbinding met elkaar aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak.

Het is een plek waar je warm welkom bent! Een veilige plek waar tijd en ruimte voor je is, waar je gezien en gehoord wordt zodat je weer verder kan op je pad, herboren... dat is wat ReNa in het Grieks betekent... herboren.  

 

...want mijn hart gaat uit naar ReNa en naar jou...

Iedereen kent perioden in het leven dat het minder goed gaat. ReNa begeleidt je doorheen je proces. We werken samen aan de verbetering van je gezondheid en  het bereiken van je doel