Hallo ik ben Nadia Remans, FKC-hulpverlener en complementaire therapeut. In mijn gezondheidspraktijk begeleid ik je met het verbeteren van je gezondheid en het behalen van je doelen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Hallo, fijn je hier te ontmoeten...

 

Mijn naam is Nadia Remans en ik woon in Gellik vlak aan het bos. Ik kom er tot rust en kan er enorm genieten van de kleine geschenken van het leven. Dat was ooit anders...

Op een gegeven periode in mijn leven begon er een gevoel van gemis te sluimeren. Stilaan werd het mij duidelijk dat 'zorgen voor' slechts een onderdeeltje is van het grotere geheel.

Ik ging op zoek en kwam terecht bij mezelf. Hoezeer ik ook mijn best deed, ik vond het zelden goed genoeg. Hierdoor ging ik ver over mijn grenzen. Grenzen waar ik me nauwelijks van bewust was. Ik was vooral bezig met de ander en verloor mezelf. Verschrikkelijk moe werd ik ervan, ik was helemaal op, uitgeblust. 

Dat was een moeilijke periode zoals er wel meerdere waren. Herkenbaar denk ik. Toch hebben deze perioden ervoor gezorgd dat ik kon groeien. Stukje bij beetje ontdekte ik mezelf. Wat mijn talenten zijn en hoe ik deze kan inzetten voor mezelf en anderen. Dit in de juiste balans en in harmonie met mijn gevoel. Ik kan de controle beter loslaten en vertrouw op het leven. Dat brengt rust en vreugde waarvoor ik erg dankbaar ben.

 

Door verschillende opleidingen, cursussen en workshops te volgen blijf ik werken aan mijn zelfontplooiing. Ik ontdek steeds nieuwe mogelijkheden en inzichten die ik graag met je deel.

 

1986 - 1989 Bachelor verpleegkunde, Genk, nu LiZa
2002 - 2004 GPB lerarenopleiding, Diepenbeek, Provinciaal Centrum Volwassenenonderwijs
2007 - 2011 Gezondheidstherapeut, Leuven, Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg
2009 - 2010 Dierentolk, Leveroy, Chintamani, Jonita Kraaijeveld
2014 NST, Diest, Jan Berx
2019 - 2020 Intuïtief Creatief, Kermt, Bazarts, Inge Vanhoof
2019 - 2020 FKC-hulpverlener, Beringen, FKC centrum, Dr. Kristien Mechelmans
2020 Coachen met paarden, Kortessem, de Prioriteit, Lut Moers en Agnetha Knapen

Door de jaren heen en zolang ik leven mag blijf ik mij bekwamen om je als FKC-hulpverlener en complementaire therapeut te begeleiden. Zelfreflexie en verdieping dragen bij tot mijn intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Want naast een goede therapeute wil ik ook een fijn mens zijn.

Ervaringsdeskundige burn-out, hoogsensitiviteit, loslaten, levensveranderingen, je kwetsbaar durven opstellen en zacht zijn voor jezelf, denken-praten-doen = de sprong wagen om je droom te verwezenlijken

Gezondheidspraktijk ReNa voor het verbeteren van je gezondheid