Traject terug naar JeZelf

 

Terug naar jezelf

Be Love

 

Bescherming/afschermen

Earthing/gronden

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

 

Waarom juist dit traject?

In gesprekken merk ik dat de items die in deze lessenreeks aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

Via dit traject gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust, voel jij je energiek, zelfzeker en terug jezelf. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

Dit traject bestaat uit 3 delen van elk 3 uren waarin telkens 2 thema's aan bod komen: 

 • Dag 1: gronden en afschermen
 • Dag 2: loslaten en opladen
 • Dag 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

           

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het voor je kan doen door ermee aan de slag te gaan. Gewoon op een ontspannen manier, ieder op het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze lessenreeks de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

Praktisch

Bij interesse kan je dit aangeven via onderstaande button. Zodra er een groepje van 5 personen gevormd kan worden geef ik je een seintje en stemmen we de data op elkaar af. De data zijn steeds op zaterdag van 9u30 tem 12u30 en dit 3 zaterdagen na mekaar

 • Er is tijd en aandacht voor iedereen, daarom werken we in kleine groepjes
 • Je krijgt een cursusmap met daarin de volledige info en praktische oefeningen van het traject terug naar jeZelf
 • Gedurende deze reeks mag je me mailen mocht je vragen hebben zodat het traject voor jou optimaal verloopt
 • Het traject gaat zoveel mogelijk buiten door, pas je kledij hierop aan, bij koude of slecht weer gaan we naar binnen
 • Er is een kleine pauze voorzien, breng zelf wat drinken/lekkers mee daar het nu moeilijk in te schatten is welke maatregelen er dan van kracht zijn
 • Plaats: Houterstraat 109, 3620 Gellik. Parkeren kan op de inrit. Bel rechts van de poort
 • Prijs: deze investering in jezelf kost 300 euro
 • Je ontvangt een mailtje na je betaling ter bevestiging van je inschrijving 
 • Inschrijven/info kan je hier of via onderstaande button met vermelding traject terug naar jeZelf

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!