Voor bijzondere ervaringen moet je bij gezondheidspraktijk ReNa zijn

Activiteiten

Cursus 'be love'

Liefdevol in je eigen kracht staan

In deze cursus bied ik je met veel passie en liefde volgende items aan:

 

Bescherming/afschermen

Earthing/gronden

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

Waarom juist deze cursus?

In mijn praktijk en in gesprekken met mensen rondom mij, merk ik dat de items die in deze cursus aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

In deze cursus gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust en voel jij je energiek en zelfzeker. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

De  cursus bestaat uit 3 lessen van elk 3 uren. Telkens werken we rond 2 thema's:

 • Les 1: gronden en afschermen
 • Les 2: loslaten en opladen
 • Les 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het is en hoe het werkt door ermee aan de slag te gaan. Gewoon doen op een ontspannen manier, ieder op het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze cursus de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

 Praktisch

 • Cursus juli: zaterdag 10, 17, 24 juli telkens van 9u30 tot 12u30
 • Cursus augustus: 7, 14, 21 augustus telkens van 9u30 tot 12u30
 • Vanaf 9u15 kan je via de poort doorlopen naar de tuin
 • Cursus gaat door in de natuur, voorzie je hierop. Schuilplaats is voorzien en schietgebedje voor mooi weer is gebeurd
 • Praktijk ReNa, Houterstraat 109, 3620 Gellik, bereikbaar op het nummer 0468/53 73 33
 • Parkeren kan in de inrit en voor de praktijk
 • Je krijgt een infomapje waaruit je telkens weer nieuwe inspiratie haalt
 • Deze innerlijke reis verloopt in kleine groepjes
 • Inschrijven met vermelding voor welke cursus je inschrijft via onderstaande button of  info@praktijkrena.be 
 • Jouw investering in jezelf met deze 3 lessen van elk 3 uren bedraagt 200 euro
 • Je inschrijving is definitief na betaling van 200 euro op de rekening van Rena: BE66 7360 7089 5243 met vermelding be love juli of be love augustus en je naam!!! Betaling graag ten laatste 1 week voor aanvang van de cursus
 • Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin nog meer concrete info
 • Door in te schrijven bevestig je dat je nota genomen hebt van de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer. Deze vind je onderaan de website
 • Covidmaatregelen dienen in acht genomen te worden, de cursus is hierop voorzien

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!