Voor bijzondere ervaringen moet je bij gezondheidspraktijk ReNa zijn

Activiteiten

Bosbaden

Het ruisen van de bomen, vogelgezang, de geuren en kleuren van het bos. Je zintuigen openzetten, het bos ruiken, voelen, zien, horen en proeven terwijl je in je eigen rustige tempo het bos in je opneemt, dat is bosbaden. Je volledig onderdompelen in de natuur. 

De ruis in je hoofd maakt plaats voor innerlijke rust, stress glijdt de aarde in en je lichaam ontspant. Je laadt op en krijgt een energieboost, weg is dat futloze gevoel. En als extraatje wordt je immuunsysteem versterkt en krijgt je humeur een upgrade door de natuurlijke oliën die de planten en bomen afscheiden. 

Elk bosbad is uniek. Het bos verandert elk moment. Door hier op intuïtieve wijze gebruik van te maken tijdens het begeleiden van onderweg zijn ontstaan de mooiste momenten. Om deze unieke ervaring nog intenser te beleven zijn er de bosbaden met een thema. Click op deze of bovenstaande link om deze unieke en helende ervaring te ontdekken. Kijk daar zeker eens onderaan de pagina...

In gesprekken merk ik dat de items die in deze lessenreeks aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

Via dit traject gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust, voel jij je energiek, zelfzeker en terug jezelf. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wil je graag weten hoe we dit gaan doen? Click dan hier voor meer info en praktische weetjes.

 

Creatieve workshops

 

  • Terug naar je kern met mandala's
  • Houden van jezelf door acryl schilderen
  • Verbinding met je innerlijke kind door te spelen met klei
  • Connecten via gekleurde bijenwas

 

Info en data volgen

Inspiratie in transformatie

 

Er speelt al even het idee om een vrouwencirkel op te richten. Samen komen in elk seizoen. Ideeën uitwisselen, elkaar optillen, praten over wat er leeft, mediteren, creëren... het idee is aan het rijpen om in het juiste moment te ontstaan.

 

Heel veel inspiratie voor de ReNa Move. Op een plezante, ongedwongen manier bewegen. Waarbij je enkel jezelf nodig hebt en geen toestellen of gewichten. Gewoon omdat ik dat anders ook doe maar in mijn ukkie en samen is dat veel leuker. Als je op zoek bent naar een professionele bewegingscoach, trainer, instructrice of wat dan ook... helaas dat ben ik niet. Ik ga voor fun en gewoon aangenaam bewegen. Dansen, een eigen mix van ervaringen met yoga, core stability en pilates in een rustig tempo en zoals mogelijk is, ouderwetse spelletjes, wandelen, blote voetenpad... want bewegen is belangrijk voor lichaam, geest en fun.

 

En voor wie een drum heeft en eens graag samen wilt komen drummen... ik kijk ernaar uit!