Consult/tarieven

Intakegesprek als eerste consultatie in gezondheidspraktijk ReNa

Het is een meerwaarde om je sessie voor te bereiden. Een lijst met al jouw klachten, problemen, medicatie en supplementen is heel nuttig. We kunnen dan meteen goed en snel starten.

Dat mag heel ruim zijn. Van stijve gewrichten in de ochtend, over 'mijn onzekerheid' tot ik kan mij niet goed focussen, ik heb het moeilijk met... 

Een overzicht van je voorgeschiedenis is ook waardevol, liefst in chronologische volgorde. Je kan hiervoor een afdruk vragen aan je huisarts.  

Noteer alles wat er in je opkomt. Liefst in de vorm van een opsomming. Dat werkt handig en vlot. Je kan hiervoor onderstaande download van het intakeformulier gebruiken. Print deze uit, vul aan en breng ze mee naar je afspraak.

Nota's in je smartphone zijn hiervoor niet geschikt. Mocht je vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@praktijkrena.be

 

Eerste consult = intake consult

Tijdens het consult wordt er geluisterd naar je vragen en wordt het intakeformulier of je klachtenlijstje overlopen. Door bij elk consult gebruik te maken van FKC wordt er snel duidelijk waarmee we aan de slag mogen gaan en op welke wijze. Er wordt diepgang gemaakt en we komen sneller tot de kern van het probleem. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken zowel op het fysieke domein als op het mentale, emotionele, spirituele als energetische domein. Mocht je nog niet vertrouwd zijn met FKC* dan kan je voor meer info al eens een kijkje nemen via onderstaande links. Mocht tijdens een FKC-sessie blijken dat je bijkomend gebaad bent met een complementaire werkwijze, dan kan deze ingeboekt worden tijdens een volgende afspraak. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je persoonlijk plan van aanpak. Onder het kopje werkwijze vind je alvast verscheidene opties. Toch merk ik dat er zich telkens in het moment de mooiste wijze aanbiedt. Tot slot wordt er gekeken naar het aantal sessies die nodig zijn en over welke tijdspanne deze lopen. 

 

* Meer info vind je op https://youtu.be/073o4uVMHnw en de officiële website van FKC

 

Duur = 1 uur

 

Volgende sessies

Hier wordt er verder gewerkt aan de nodige items, de verdieping ervan of wat er zich op dat moment afspeelt. 

Duur

60 minuten

30 minuten

 

Tarieven

60 minuten = 80 euro

30 minuten = 40 euro

 

Gelieve de algemene voorwaarden, privacyverklaring en disclaimer te lezen. Je vindt ze onderaan deze pagina.

 

Intakeformulier
Word – 98,3 KB
Afspraak voor een consult bij gezondheidspraktijk ReNa