Sessie/tarieven

Intakegesprek als eerste consultatie in gezondheidspraktijk ReNa

Wat fijn dat jij hier bent...

Je vindt hier info zodat we het optimale uit je sessie kunnen halen!

Het is een meerwaarde om je sessie voor te bereiden. Een lijst met al jouw klachten, problemen, medicatie en supplementen is heel nuttig. Noteer gerust alles wat je bezig houdt. Op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak. We kunnen dan meteen goed starten.

Je kan hiervoor onderstaande download van het intakeformulier gebruiken. Print deze uit, vul aan en breng ze mee naar je afspraak.

Nota's in je smartphone zijn hiervoor niet geschikt. Mocht je vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@praktijkrena.be

 

ik kijk ernaar uit je te ontmoeten...

 

De sessies...

Tijdens een sessie wordt er geluisterd naar je vragen en wordt het intakeformulier of je klachtenlijstje overlopen. Door in een sessie gebruik te maken van fundamentele kinesiologische communicatie wordt er snel duidelijk waarmee we aan de slag mogen gaan en op welke wijze. Er wordt diepgang gemaakt en we komen vlotter tot de kern van het probleem. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken zowel op het fysieke domein als op het mentale, emotionele, spirituele als energetische domein. Mocht je nog niet vertrouwd zijn met FKC* dan kan je voor meer info al eens een kijkje nemen via onderstaande links of op de FKC pagina op deze site.  Energetische coaching is een natuurlijk onderdeel dat spontaan verweven zit in een sessie. Er zijn meerdere mogelijkheden om in te zetten. Onder het kopje werkwijze vind je alvast verscheidene opties. Tijdens de sessie merk ik dat er zich in het moment de mooiste wijze aanbiedt. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor je persoonlijk plan van aanpak. We gaan aan de slag met datgene dat voor jou in dit moment het best bij je past. 

 

* Meer info vind je op https://youtu.be/073o4uVMHnw en de officiële website van FKC

 

Duur = 1 uur

 

Volgende sessies

Hier wordt er verder gewerkt aan de nodige items, de verdieping ervan of wat er zich op dat moment afspeelt. 

Duur

60 minuten

30 minuten

 

Tarieven

60 minuten = 80 euro

30 minuten = 40 euro

 

Gelieve de algemene voorwaarden, privacyverklaring en disclaimer te lezen. Je vindt ze onderaan deze pagina.

 

Intakeformulier
Word – 98,3 KB
Afspraak voor een consult bij gezondheidspraktijk ReNa