Sessie/tarieven

 

Intakegesprek als eerste consultatie in gezondheidspraktijk ReNa

De sessie...

Tijdens een sessie wordt er geluisterd naar je vragen en je verhaal. Door gebruik te maken van FKC, Fundamentele Kinesiologische Communicatie, wordt er snel duidelijk waarmee we aan de slag mogen gaan en op welke wijze. Er wordt diepgang gemaakt en we komen vlotter tot de kern van het probleem. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken zowel op het fysieke domein als op het mentale, emotionele, spirituele als energetische domein. Naast het traditioneel coachen is het intuïtief coachen waarbij ik me laat gidsen, op een natuurlijke manier verweven in een sessie. Zonder hocus pocus maar met een vleugje magie, de magie dat jij er weer staat vanuit je eigen kracht en je talenten waardoor je zelfzeker je weg vervolgt. 

Body Mind Heart and Soul ... samen en in balans...

                                                                                                                                             

                                      Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible' 

                                                                                                                                                                              

 

Naast het coachen zijn er meerdere mogelijkheden voor je persoonlijk plan van aanpak. Ik merk dat er doorheen een sessie zich steeds de wijze aanbiedt die het beste bij je past. Dit met een holistische visie als ook met complementaire therapie.

   

  • Bio-energetisch coachen is verweven doorheen de sessie in de vorm van visualisatie, affirmatie, mindfulness, heartfulness en datgene wat er nodig is om blokkades en verstoringen te helen.  Daarnaast zijn er sessies die enkel gewijd zijn aan het helen en in balans brengen van hoofd -hart -en buik en het opruimen van ballast zodat je energie weer goed stromen kan. Vaak merk ik dat de verbinding met het lichaam niet optimaal is. Signalen en gevoelens worden genegeerd of we zijn er ons zelfs niet eens van bewust. Ik vind het echt heel voornaam om in contact te zijn met en te leren luisteren naar je lichaam. Er ontstaat een groter bewustzijn en ruimte voor positieve energie. Want energie kan maar stromen in een ontspannen lichaam.

   

  • Wandelcoaching  is een bijzondere en effectieve vorm van coachen. Intense gesprekken verlopen gemakkelijker en met behulp van de natuurelementen is het eenvoudig om inzichten te verwerven. De natuur is helend, ze geeft je innerlijke rust en laad je op. Je kan weer verder. Voor mij is het bos steeds weer thuiskomen bij mezelf. Dat gun ik jou ook... 

   

  • Neurostructurele Integratie Therapie (NST) is een zeer krachtige en effectieve geavanceerde 'body work' techniek, die gebruikt kan worden bij multiple gezondheidsproblemen, zowel structureel, biochemisch als emotioneel. Toepasbaar op acute en chronische pathologieën gebruik makend van het autoregulatie systeem van het lichaam en dit op een zachte, tijdbesparende en veilige manier. De resultaten kunnen langdurig corrigerend zijn zelfs voor moeilijke of chronische pathologieën. Ik heb voor deze therapie gekozen omdat het een zachte therapie is met een groot resultaat.

   

  • Gezondheidstherapie omvat een groot aantal mogelijkheden maar ik beperk mij tot datgene wat ik graag en goed doe. 

         Click op de benaming van coaching/therapie voor meer info

   

  Mocht je nog niet vertrouwd zijn met FKC dan kan je voor meer info al eens een kijkje nemen op de officiële FKC website.

  Onderaan deze pagina vind je een intakeformulier. Je kan dit gebruiken als leidraad. Misschien geeft het aanvullen op zich je al wat inzichten. Het staat je vrij om er gebruik van te maken, het af te printen en ingevuld mee te brengen. 

   

  Tarieven

  60 minuten = 80 euro

  30 minuten = 40 euro

   

  Aangesloten bij Naturo, erkende Belgische beroepsvereniging

   

  Intakeformulier
  Word – 98,3 KB
  Afspraak voor een consult bij gezondheidspraktijk ReNa