Wandelcoaching

In mijn gezondheidspraktijk ReNa maak ik gebruik van wandelcoaching

De natuur is helend en hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van. Al wandelend is praten vaak gemakkelijker. Je komt meer los door te bewegen en alles kan dan stromen. Je zet letterlijk stappen op je pad. Hetgeen je nodig hebt op dat moment komt aan bod. Al pratende maar ook al doende mocht dat nodig zijn. En dat bedoel ik letterlijk. Grondingstips, leren ademen, verbinding maken, loslaten met behulp van de elementen, opladen in de natuur... wat er zich ook voor je aanbiedt in dat moment, we maken er gebruik van. En zo kan je letterlijk en figuurlijk de sprong wagen voor het bereiken van je doel of missie. Deze vorm van coaching is zeer intensief en heeft een diep helend effect. Indien wandelcoaching ingezet wordt in een individueel traject is voorafgaand een intake consult nodig. Er wordt dan duidelijk waaraan er tijdens de wandelcoaching specifiek aandacht kan besteed worden.

 

Het spreekt voor zich dat je kleding en schoeisel dienen afgestemd te zijn op het weer. Best breng je ook een flesje water, een notaboekje en schrijfgerief mee.

Een individuele sessie duurt 1 uur

 

Deze sessie is ook mogelijk in groepsverband (gewoon een groepje fijne mensen, gezin, partners, collega's, vrienden en vriendinnen,...) en duurt ongeveer 2 uren. Tarief is dan af te spreken per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers.

In mijn gezondheidspraktijk ReNa maak ik gebruik van wandelcoaching