Energetisch/spiritueel begeleiden 

Vanuit een holistische visie heb ik aandacht voor het geheel. Voor jou in het geheel en voor het  grotere geheel. Net zoals er een fysiek, een mentaal en een emotioneel deel in ons huist, is er ook een energetisch deel in elk van ons. Evenwaardig aan alle andere delen in onszelf. Het is er gewoon. Jij en ik, je emoties, je lichaam, je gedachten, ons voedsel, de natuur... alles bestaat uit energie. Sommige mensen vinden dit zweverig... maar het is gewoon pure natuurkunde. En als er dan een verstoring optreedt in jouw energiesysteem dan kan je daar last van ondervinden. Dat kan zich fysiek uiten maar ook mentaal, emotioneel en op spiritueel vlak. Want alles is met alles verbonden.  Zo een verstoring kan al heel oud zijn of meer recent ergens doorheen je leven. Ook hier biedt FKC een enorme meerwaarde. Zowel als aanpak als aan bewustwording en heling

Ook als jij je goed voelt heb je baadt bij energetische en spirituele begeleiding. Het helpt je te leven vanuit bezieling, zingeving, kracht en vertrouwen. Er ontstaat helderheid in naar waar jij in wezen naar op zoek bent en brengt de nodige bewustwording. De energetische, intuïtieve en levenstalenten die je van nature in je draagt worden helder zodat je ze kan (h)erkennen en kan ontplooien. Je bent weer opgeladen, fit en energiek om te doen waarnaar je verlangt.

 

Ademen is energie

Het is de continue verbinding tussen je innerlijke wereld en de buitenwereld

 

Je krijgt een dosis positieve energie. Die zet je weer in beweging in de juiste richting van je dromen en zielsverlangens, je raakt geïnspireerd, onderneemt stappen, creëert en het geeft je de vrijheid en de ruimte om jezelf te Zijn

Naast  coaching en FKC maak ik voor dit alles gebruik van heartfulness, van hoofd naar hart, healing, intentie, visualisatie, affirmeren, verbinden van hoofd - hart - buik, opstelling, mindfulness, afstemming, ademhaling, bewustwording, gronding -en andere oefeningen, mijn talenten en datgene dat zich voor jou in een sessie aanbiedt. En dat gaat heel ruim...

 

Hands & Wings

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je energieveld waardoor alles weer goed gaat stromen. Hierdoor nemen oude ballast en blokkades af en word je opgeladen met datgene dat goed voor je is. 

Hands & Wings helpen je diep te ontspannen waardoor je innerlijke rust ervaart.  Je zelfherstellende vermogen krijgt een boost en je wordt geheeld.

Inzichten borrelen op en je krijgt informatie die je in het moment nodig hebt. Door hiermee aan de slag te gaan kan je weer verder op je zielsweg en in het leven. 

Deze healing wordt door velen ervaren als liefdevol, bijzonder, verhelderend, inspirerend en verrijkend. 

 

Traject terug naar jeZelf

Be Love

 

Bescherming/afschermen/grenzen stellen

Earthing/gronden/ zelfzeker in je kracht staan

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

 

Waarom juist dit traject?

In gesprekken merk ik dat de items die in dit traject aan bod komen nog niet door iedereen gekend zijn. Toch komen ze regelmatig ter sprake tijdens de sessies en wilt men hiermee graag aan de slag. Zeker als men ervaart hoe essentieel ze eigenlijk zijn en een meerwaarde betekenen in het leven. Omdat ik in de sessies echt wil coachen op wat individueel nodig is bedacht ik dit traject zodat we met enkele gelijkgestemde mensen in een klein groepje aan de slag gaan. Dat is steeds een hele fijne ervaring waaruit mooie levensveranderingen vloeien.

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

Via dit traject gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt, fijn vindt en positieve energie. Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust, voel jij je energiek, zelfzeker en terug jezelf. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

Dit traject bestaat uit 3 delen van elk  3 uren waarin telkens 2 thema's aan bod komen: 

 • Dag 1: gronden en afschermen
 • Dag 2: loslaten en opladen
 • Dag 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

           

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het voor je kan doen door ermee aan de slag te gaan. Gewoon op een ontspannen manier, ieder in het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze lessenreeks de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

Praktisch

 • Er is tijd en aandacht voor iedereen, daarom werken we in kleine groepjes
 • Je krijgt een cursusmap met daarin de volledige info en praktische oefeningen van het traject terug naar jeZelf
 • Gedurende deze reeks mag je me mailen mocht je vragen hebben zodat het traject voor jou optimaal verloopt
 • Het traject gaat zoveel mogelijk buiten door, pas je kledij hierop aan
 • Er is een kleine pauze voorzien
 • Plaats: Houterstraat 109, 3620 Gellik. Parkeren kan op de inrit. Bel rechts van de poort
 • Data: in samenspraak met het groepje of op de data die ik hier af en toe plaats
 • Prijs: als investering in jezelf vraag ik 300 euro voor dit traject, individueel zou dit neerkomen op 720 euro. Je krijgt hiervoor een life changing traject, praktische tools, een cursusmap, een gratis bosbad en het beste van mezelf
 • Betalen nadat je van mij een mailtje ontvangt ter bevestiging en via overschrijving op rekeningnummer BE66 7360 7089 5243, ReNa, met vermelding van je naam en traject terug naar jezelf     
 • Inschrijven kan je via onderstaande button met vermelding traject terug naar jeZelf 

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!