Energetisch coach 

Doorheen de tijd werd ik me ervan bewust dat er naast het fysieke, mentale en emotionele deel er ook een energetisch deel in elk van ons huist. Een belangrijk onderdeel van mezelf en van al het zijn. Gaandeweg en dankzij de juiste en nodige individuen en ervaringen ben ik ertoe gekomen om ook dit deel van mezelf ten volle te ont-wikkelen en in te zetten voor mezelf, iedereen en alles. Het is net zo verweven in mijn leven als de andere delen die samen ervoor zorgen dat ik ben wie ik ben. Bijgevolg zit het in alles wat ik doe verweven. Dus ook in elke sessie of werkwijze die je op deze site kan terugvinden. Dit op een heel spontane en natuurlijke manier. Ik hou van eenvoud, de essentie. 

Het is er gewoon. De ene keer verweven met onze gesprekken, dan een keer via affirmaties, visualisaties, healing, creaties en in de natuur. Ik ben verliefd op de natuur en als het weer en de insteek van je sessie het toelaat neem ik je graag mee want de natuur is een prachtige heler...

Hands & wings

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je energieveld waardoor alles weer goed gaat stromen. Hierdoor nemen oude ballast en blokkades af en word je opgeladen met datgene dat goed voor je is. 

Hands & wings helpen je diep te ontspannen waardoor je innerlijke rust ervaart.  Innerlijke rust is een poort voor wijsheid, Liefde en mogelijkheden. Je zelfherstellende vermogen krijgt een boost en je wordt geheeld.

Inzichten borrelen op en je krijgt informatie die je in het moment nodig hebt. Door hiermee aan de slag te gaan kan je weer verder op je zielsweg en in het leven. 

Deze healing wordt door velen ervaren als liefdevol, bijzonder, verhelderend en verrijkend. 

 

 

In de lessenreeks  'be love' bied ik je met veel liefde volgende items aan:

 

Bescherming/afschermen

Earthing/gronden

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

 

Waarom juist deze lessenreeks?

In mijn praktijk en in gesprekken met mensen rondom mij, merk ik dat de items die in deze lessenreeks aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

In deze cursus gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust en voel jij je energiek en zelfzeker. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

De  lessenreeks bestaat uit 3 lessen van elk 3 uren waarin telkens 2 thema's aan bod komen: 

  • Les 1: gronden en afschermen
  • Les 2: loslaten en opladen
  • Les 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

Of  je kiest voor 6 lessen van elk 2u waarin telkens 1 thema aan bod komt

Of mocht blijken dat jij hier nood aan hebt dan kan er ruimte worden vrijgemaakt om hier 1 op 1 mee aan de slag te gaan               

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het is en hoe het werkt door ermee aan de slag te gaan. Gewoon doen op een ontspannen manier, ieder op het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze lessenreeks de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

 Praktisch

Deze lessenreeks wordt gegeven tijdens de zomermaanden. Bij voldoende geïnteresseerden is het mogelijk om tijdens het jaar een bijkomende reeks te organiseren. Dus als deze lessenreeks echt iets voor jou is laat dit dan gerust weten via de button hier beneden. Dan beantwoord ik je vragen en hou ik je vrijblijvend op de hoogte mocht er een lessenreeks doorgaan.

 

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!