Energetisch coach 

Doorheen de tijd werd ik me ervan bewust dat er naast het fysieke, mentale en emotionele deel er ook een energetisch deel in elk van ons huist. Evenwaardig aan alle andere delen in onszelf. Het is er gewoon.

De ene keer verweven met onze gesprekken, dan een keer via affirmaties, visualisaties, healing, afstemmomenten, creaties en samen zijn in de natuur. Het is keer op keer bijzonder om te ervaren dat de  inzichten en bewustwording die ontstaan je dichter bij jezelf brengen. Dat geeft rust, voelt veilig, natuurlijk, zorgt voor opheldering en je krijgt er een enorme dosis positieve energie van. Die zet je weer in beweging in de juiste richting van je dromen en zielsverlangens, je raakt geïnspireerd, onderneemt stappen, creëert en geeft je de vrijheid en de ruimte om jezelf te zijn ... 

Je ontpopt van rups naar vlinder

Hands & Wings

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je energieveld waardoor alles weer goed gaat stromen. Hierdoor nemen oude ballast en blokkades af en word je opgeladen met datgene dat goed voor je is. 

Hands & Wings helpen je diep te ontspannen waardoor je innerlijke rust ervaart.  Je zelfherstellende vermogen krijgt een boost en je wordt geheeld.

Inzichten borrelen op en je krijgt informatie die je in het moment nodig hebt. Door hiermee aan de slag te gaan kan je weer verder op je zielsweg en in het leven. 

Deze healing wordt door velen ervaren als liefdevol, bijzonder, verhelderend, inspirerend en verrijkend. 

 

Traject terug naar jeZelf

Be Love

 

Bescherming/afschermen

Earthing/gronden

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

 

Waarom juist dit traject?

In gesprekken merk ik dat de items die in deze lessenreeks aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

Via dit traject gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust, voel jij je energiek, zelfzeker en terug jezelf. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

Dit traject bestaat uit 3 delen van elk 3 uren waarin telkens 2 thema's aan bod komen: 

 • Dag 1: gronden en afschermen
 • Dag 2: loslaten en opladen
 • Dag 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

           

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het voor je kan doen door ermee aan de slag te gaan. Gewoon op een ontspannen manier, ieder op het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze lessenreeks de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

Praktisch

Nieuwe reeks van 3 zaterdagen van 9u30 - 12u30

Dag 1 op 13/08/2022

Dag 2 op 20/08/2022

Dag 3 op 27/08/2022

 

 • Er is tijd en aandacht voor iedereen, daarom werken we in kleine groepjes
 • Je krijgt een cursusmap met daarin de volledige info en praktische oefeningen van het traject terug naar jeZelf
 • Gedurende deze reeks mag je me mailen mocht je vragen hebben zodat het traject voor jou optimaal verloopt
 • Het traject gaat zoveel mogelijk buiten door, pas je kledij hierop aan
 • Er is een kleine pauze voorzien, breng zelf wat drinken/lekkers mee daar het nu moeilijk in te schatten is welke maatregelen er dan van kracht zijn
 • Plaats: Houterstraat 109, 3620 Gellik. Parkeren kan op de inrit. Bel rechts van de poort
 • Prijsingeschreven en betaald voor 13/07/2022 bedraagt de investering in jeZelf 280 euro                                                                             ingeschreven en betaald voor 06/08/2022 bedraagt de investering in jeZelf 320 euro                                                                             inschrijven en betalen na 06/08/2022 is niet meer mogelijk tenzij anders overeengekomen
 • Je ontvangt een mailtje na je betaling ter bevestiging van je inschrijving en een gratis bosbad op 17/08/2022
 • Inschrijven kan je hier of via onderstaande button met vermelding traject terug naar jeZelf
 •  Betalen via overschrijving op rekeningnummer BE66 7360 7089 5243, ReNa, met vermelding van je naam en traject terug naar jezelf        

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!