Hands & wings

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je energieveld waardoor alles weer goed gaat stromen. Hierdoor nemen oude ballast en blokkades af en kan je weer opladen met datgene wat goed voor je is.

Hands & wings helpen je diep te ontspannen waardoor je meer rust ervaart. Je zelfherstellende vermogen krijgt een boost en je voelt je helemaal geheeld.

De informatie die je krijgt helpt je weer verder op je zielsweg en in het leven. Cliënten omschrijven het als een bijzondere ervaring. 

 

 

In de lessenreeks  'be love' bied ik je met veel passie en liefde volgende items aan:

 

Bescherming/afschermen

Earthing/gronden

Loslaten

Opladen

Verbinding

En communicatie in de ruime zin

 

Waarom juist deze lessenreeks?

In mijn praktijk en in gesprekken met mensen rondom mij, merk ik dat de items die in deze lessenreeks aan bod komen beperkt gekend zijn. Jammer want ze zijn volgens mij essentieel in ieders leven. 

Onze moderne samenleving zorgt voor veel prikkels. Voor de verwerking hiervan is er weinig tijd want we hebben het druk. Maar al te vaak merk ik dat veel mensen niet goed weten hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van wie we in wezen zijn. We verliezen ons zelf uit het oog en raken overprikkeld en gestrest. Het gevoel te worden geleefd terwijl je ernaar hunkert om vanuit jezelf te leven. Zeker als hoog sensitieve persoon kan je dit als erg moeilijk ervaren.  

In deze cursus gaan we aan de slag met bovenstaande items zodat je weer bij jezelf komt. Je leert in je eigen kracht te staan en te blijven. Het aanvoelen van je grenzen en deze aangeven gaat je gemakkelijker af.  We gaan aan de slag met overbodige ballast zodat je rugzakje lichter wordt en de ruimte die hierdoor vrijkomt leer je opvullen met wat je nodig hebt of fijn vindt.  Je gaat ervaren hoe heerlijk het is als je meer in verbinding bent met jezelf en de wijde wereld om je heen.  Tot slot werken we rond communicatie vanuit je hart. Naar jezelf en je omgeving toe maar ook met je universele helpers. Door dit alles ervaar je meer innerlijke rust en voel jij je energiek en zelfzeker. Vanuit je eigen liefdevolle kracht geniet je ten volle van het leven.

En het mooie is, iedereen kan zich dit eigen maken!

 

Wat gaan we doen?

Be love, gewoon zijn wie we zijn en hiervoor fantastische tools aanleren. Tools die je leven verrijken en je in elke situatie helpen bij jezelf te blijven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Er zit heel wat meer in jou dan jij je kan voorstellen. Laten  we dit samen ontdekken en ontplooien.

De  lessenreeks bestaat uit 3 lessen van elk 3 uren waarin telkens 2 thema's aan bod komen: 

  • Les 1: gronden en afschermen
  • Les 2: loslaten en opladen
  • Les 3: verbinding en communicatie in de ruime zin

Of  je kiest voor 6 lessen van elk 2u waarin telkens 1 thema aan bod komt.

Of mocht tijdens een consult blijken dat jij hier nood aan hebt dan kan er tijd en ruimte worden vrijgemaakt om hier 1 op 1 mee aan de slag te gaan.

Er is veel ruimte voorzien voor de energetische praktijk met de nodige uitleg zoals wat is het, hoe kan ik dit inzetten, wanneer pas ik dit best toe... Daarna gaan we ervaren wat het is en hoe het werkt door ermee aan de slag te gaan. Gewoon doen op een ontspannen manier, ieder op het eigen tempo.

Iedereen heeft na het doorlopen van deze lessenreeks de tools op zak die het best bij je aansluiten. Je raakt geïnspireerd zodat je zelf je eigen krachtige tools kan creëren. Je leven krijgt een nieuwe dimensie en wordt zoveel leuker!

 

 Praktisch

Deze lessenreeks wordt gegeven tijdens de zomermaanden. Momenteel zijn de reeksen volzet. Bij voldoende geïnteresseerden is het mogelijk om tijdens het jaar een bijkomende reeks te organiseren. Dus als deze lessenreeks echt iets voor jou is laat dit dan gerust weten via de button hier beneden. Dan beantwoord ik je vragen en hou ik je vrijblijvend op de hoogte mocht de lessenreeks doorgaan.

 

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!