FKC

In mijn praktijk ReNa maak ik gebruik van fundamentele kinesiologische communicatie door te testen met de duim-pinkcirkel

FKC staat voor Fundamentele Kinesiologische Communicatie. Deze methode werd ontwikkeld door Dr. Kristien Mechelmans. Hiermee communiceert de FKC-hulpverlener al 'fundamenteel kinesiologisch testend' met jouw wetende deel. Dit is je niet-bewuste deel.

Voor het kinesiologisch testen gebruik ik de spieren van de duim-pinkcirkel. Door correct gebruik te maken van deze methode kan ik juist en gedetailleerd testen en zo te weten komen op welke domeinen de problemen zich situeren.

Dan bekijk ik hoe deze het best aan te pakken. Ook hiervoor heeft Dr. Kristien Mechelmans verschillende technieken ontwikkeld die ik tijdens het consult inzet om je zo goed mogelijk te helpen. Een klacht of probleem kan uit verschillende lagen bestaan en deze moeten één voor één worden aangepakt. Daar maak ik werk van!

 

Elke dag worden met behulp van FKC zoekende mensen geholpen met hun vragen en vaak onbegrepen klachten. Of deze nu acuut of chronisch zijn, van welke aard ook, via FKC kan er nagegaan worden wat er mis gaat in je systeem en welke impact dit op je heeft. De oorsprong kan worden opgespoord en het probleem kan mee worden aangepakt. Hierdoor zal ook het zelfherstellende vermogen van je lichaam herstellen. FKC is een complementaire methode. Dit wilt zeggen dat FKC de reguliere geneeskunde niet vervangt maar aanvult op een wondermooie en efficiënte manier. Een diagnose stel ik niet, dat is het werk van een arts.

We starten een sessie met het overlopen van je vragen en het intakeformulier. Door onmiddellijk te starten met testen kan ik gericht vragen stellen waardoor het mogelijk is om snel diepgang te maken. Het gaat niet enkel om een vraag-antwoord gesprek maar FKC maakt hier het verschil doordat er direct aan de oorzaak kan worden gewerkt om zo tot de kern van het probleem te komen.

FKC is een eenvoudige methode met een diepgaande werking op alle domeinen, zowel fysiek (structureel en biochemisch) als emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Ik werk steeds met een gepersonaliseerde totaalaanpak en test op al deze domeinen wat er voor jou nodig is en welke benadering voor jou op dit moment het beste is. Dit zorgt ervoor dat alle tips, tools en adviezen steeds helemaal op jou afgestemd zijn.

Het is mijn passie en mijn wens om jou op deze wijze te helpen de best-mogelijke-versie van jezelf te zijn.

 

Tarief en praktische info bij consult

 

 

ReNa for healTH